BB

Denna vecka är jag på praktik och jag är på BB. Drömmen. Jag vill jobba som barnmorska när jag blir stor, och jag är i himlen just nu. 

Helgen som varit.

Är tillbaka i skolan idag. Var sjuk onsdag, torsdag & fredag förra veckan. Hade hög feber och var allmänt förkyld. I fredags var jag som sagt hemma hos Anja tillsammans med Lisa. Vi åt pepparkaksscones med världens godaste marmelad, spelade lite hets, provade kläder och så bjöd Lisa oss på en liten tur med bilen. Fina, fina vänner. 
 
På lördagskvällen firades Filips lillasyster som fyller 13 år idag, och vi fikade, tittade på mello och spelade spel. Igår såg jag QX Gaygala och jag grät. Det var så fint. Gardell. ♥ Sen kom Filip hem på kvällen och jag var så lycklig i hans famn. 
 
 

Feber och sura godisar.

Dom senaste dagarna har jag haft feber, men idag har det varit lite bättre. Just nu ser jag "The perks of being a wallflower" och äter sura godisar. Om en timme kommer Lisa och hämtar mig med bilen (woop woop körkortsLisa),  för vi ska till Anja och äta pepparkaksscones med god marmelad ikväll. 
 

En gång i månaden.

En gång i månaden är jag sjuk på ett eller annat sätt, mer eller mindre. Förut hade jag ett jättebra imunförsvar men det försämrades verkligen när jag började gymnasiet, med mer stress och längre dagar. På ett sätt är det värt det, men samtidigt vill jag typ ligga ner och gråta varje gång.. Nu har jag svinont i halsen och snuva, så jag håller på att göra en mugg varma koppen med smak av äpple&kanel. Har faktiskt aldrig smakat den förut, bara druckit jordgubb&vanilj, och blåbär&hallon men det blir nog bra ändå. 
 
Fördriver denna söndag med att tvätta lite kläder, dricka varmt, spela candy crush, sitta vid tumblr och räkna alla timmar tills Filip kommer hem från del 1 av deras turné i södra Sverige. Längtar. 
 
 

Första februari.

Dricker mitt favoritte - havtorn och skogsbär, ser Pretty Little Liars och tittar ut genom mitt fönster. 
  
 

Helgen kom tidigt denna vecka.

   
 
Denna vecka kom helgen tidigt. Hade etik i en timme mellan halv 9 och halv 10, och sen var det dags att åka hem och ta helg på riktigt. Sitter för tillfället på sängen och skriver detta med en liten lättnad, har precis rensat bland mina många bilder jag hade på telefonen som jag verkligen vill spara. Har kopierat och hållt på och raderat en massa och var livrädd att jag skulle ta bort något guldkorn av misstag. Bilden ovan är ett sådant guldkorn som jag tog idag, en helt vanlig fredag med min alldagliga telefon. Ibland får jag till det. 
 
Detta blir nog en bra helg. Ikväll ska jag bara vara hemma och kanske titta på en film, och imorgon blir det bland annat middag & mello med mina bästa tjejer. ♥

RSS 2.0