Fredag.

Idag har varit en fin dag. Vaknade upp bredvid min älskling imorse och jag kände verkligen lyckan. Vi åt hamburgare och spelade lite PS3 innan vi åkte hem till mig, umgicks med familj, grannar och kusiner och så grillade vi. Klockan sju åkte jag och min vän Lisa till vår fina vän Anja som bjöd på fika. Jordgubbscheesecake med kladdkaksbotten. NO WORDS. Har en bild på den från förra sommaren på mobilen men har tyvärr ingen sladd så jag kan inte visa, men vi tryckte i oss halva iallafall, for iväg och kastade frisbee på en äng och blev bitna av knott och mygg innan vi åkte hem till Anja igen och drack te innan vi for hem. En otroligt bra dag med människor jag verkligen älskar. Nu ligger jag i min kusins säng, ska vara storkusin/barnvakt imorgonbitti när min moster jobbar tills klockan blir 12. Halv 1 ska jag iväg och jobba så jag lär väl skriva lite efter det. Puss. 


Torsdagskvällen.

Efter en fin kväll med kladdkaka, vindruvskastning och varm choklad på statoil är det nu dags för mig och Filip att gå och lägga oss, ska bli så härligt att få lägga mig alldeles intill honom. Godnatt finisar, vill förresten tacka för dom 70 premiärbesökarna jag hade igår, blev glad! ♥

Första dagen på sommarlovet!

Vill börja med att tacka min älskade vän Linn för att hon kunde göra en fin bloggdesign till mig, är jättenöjd verkligen! Idag har jag inte gjort mycket egentligen, varit på systerns skolavslutning, firat sommarlovet med marängtårta och handlat lite på second hand. Har även tittat på niorna som åkte flak genom köpingen och drömt mig tillbaka till förra året då jag också åkte flak med min förra klass, 9E. 

Ikväll ska jag nog bara se film och ta det lugnt. Ska förmodligen skriva ett "OM MIG" inlägg också så ni får veta lite mer om mig. Nu hade jag tänkt publicera denna blogg på facebook också så nu börjar väl bloggandet på allvar igen antar jag för annars får jag höra av kompisarna varenda dag att jag måste uppdatera bloggen, hehe. 


Ny start.

Tänkte prova att börja blogga igen, det var ett tag sen jag gav upp det. Har istället hållt mig helt till tumblr men kände att det kan vara skönt att även skriva av sig på svenska. Sitter just nu och tittar på fotboll med min pojke, det blir spännande att se vilka som vinner! Ska skriva ett längre inlägg lite senare där jag berättar lite mer om mig själv och mitt liv och vad jag gör på dagarna. Puss! 

RSS 2.0